Onze
dienstverlening

Door onze ruime ervaring en verschillende achtergronden, kunnen wij u op meerdere vlakken van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende advisering:

Aanhuur en heronderhandeling van huurovereenkomsten

Uw huisvesting dient uw bedrijfsvoering optimaal te faciliteren. Wij brengen de wensen van uw organisatie in kaart en vertalen deze naar een Programma van Eisen (PvE). Op basis van deze uitgangspunten geven wij een doordacht, helder en haalbaar advies en stellen een op maat gemaakt Plan van Aanpak voor. Gedurende het proces sturen we bij waar nodig. Uw belang is het enige dat telt. Door onze jarenlange ervaring in de regio, actuele marktkennis en onderhandelingstechniek bent u in staat om een weloverwogen huisvestingskeuze te maken voor de toekomst. Een nieuwe locatie huren of toch heronderhandelen op uw huidige locatie? Naast het onderhandelen van aantrekkelijke financiële voorwaarden adviseren wij u tevens bij het optimaliseren en vastleggen van de gemaakte afspraken in uw huurovereenkomst. 

Projectmanagement

Indien u kiest voor een nieuwe locatie, zult u er in veel gevallen rekening mee moeten houden dat deze nog helemaal naar uw wens moet worden afgebouwd en ingericht. Hierbij is regelmatig sprake van een strak tijdsschema. Een proces dat goed geleid moet worden en binnen de vooraf gestelde deadline moet worden uitgevoerd. Onze businesspartners helpen u bij dit proces waardoor u totaal wordt ontzorgd door een team van professionals op dit gebied.

Verhuur

Wij adviseren u graag bij de verhuur van leegstaande ruimten en (her)positionering van uw gebouw. Wij zijn op de hoogte van actuele marktonwikkelingen, kennen het concurrentieveld en weten gebruikerstrends te vertalen naar uw propositie. Wij adviseren u de juiste strategie. Wij zijn actief en betrokken en houden u op doorlopende basis op de hoogte door middel van volledige informatievoorziening. Middels een proactieve aanpak, door ons regionaal netwerk en met de juiste marketingtools zorgen wij voor de beste invulling van leegstaande ruimten tegen optimale condities.

Aan- en verkoop

Wij hebben ruime ervaring in het aanen verkopen van commercieel onroerend goed. Zowel in kantoor, bedrijfs- en winkelpanden, maar ook in woonbeleggingen, ontwikkelgronden, transformatieprojecten en commerciële portefeuilles kunnen wij u adviseren. Met ons grote netwerk en marktkennis assisteren wij u in het proces en zorgen voor een goed due dilligence onderzoek zodat u weet wat u koopt of verkoopt. De meest optimale prijs en een vlekkeloos proces zijn belangrijk voor u en voor ons.

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig voor een aan- of verkoop? Wilt u uw vastgoed herfinancieren? Het weten van de juiste waarde is cruciaal. Voor een onafhankelijk advies over de waarde van uw vastgoed, werken wij met gecertificeerde taxateurs. Voor een gratis Broker’s Opinion of Value kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Vragen of interesse in een van onze locaties?

Vragen of interesse in een van onze locaties?