Gebouw Double U met komst Verpact volledig verhuurd

14 mei 2024

Double U is met de komst van Verpact volledig verhuurd

Verpact heeft onlangs circa 2.500 m² kantoorruimte gehuurd in gebouw Double U aan de Henri Faasdreef in Leidschenveen – Den Haag. Hiermee is het gebouw volledig verhuurd. Sinds de renovatie van het entreegebied en het toevoegen van voorzieningen is de verhuur van Double U in een versnelling gekomen en binnen twee jaar tijd is de leegstand volledig ingevuld. Het van energielabel A voorziene Double U is gelegen in deelgebied Leidschenveen schuin tegenover een belangrijke halte van de Randstadrail en is uitermate goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Verpact speelt een centrale rol in het circulair maken van de verpakkingsketen. Zij zorgen ervoor dat verpakkingen op een slimme en efficiënte manier worden ingezameld en gerecycled, inclusief het statiegeldsysteem. Verpact helpt producenten en consumenten om circulaire keuzes te maken en stimuleert hergebruik. Het beperkt daarmee de impact van verpakkingen op het milieu.

Double U Building BV werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate.