Spinoza huurt in SQM Voorburg

11 april 2024

Scholengroep Spinoza huurt in SQM Voorburg

Stichting Scholengroep Spinoza heeft circa 500 m² kantoorruimte gehuurd in SQM Office aan het Stationsplein 4 in Voorburg. Onder de Stichting Scholengroep Spinoza vallen twaalf middelbare scholen met elk een eigen identiteit: een Dalton-school, een gymnasium, praktijkonderwijs, internationale schakelklas en scholengemeenschappen voor algemeen vormend en beroepsonderwijs. Spinoza was reeds gevestigd in Voorburg.

De gehuurde ruimte heeft niet leeggestaan; Spinoza volgt de vertrekkend huurder direct op. SQM Voorburg, een gebouw ter grootte van circa 10.000 m², blijft daarmee volledig verhuurd. Het gebouw is in trek door de zeer gunstige ligging vlakbij de afrit van de Utrechtsebaan en tegenover het NS-station. Daarnaast is het op 200 meter afstand gelegen van de gezellige Herenstraat. Overige huurders in het gebouw zijn onder andere Eteck, Menken Orlando, BNG Bank en Q-park.

SQM Voorburg is eigendom van Time Equities. RBM Real Estate adviseerde de verhuurder.