Softwareontwikkelaar Bryder verhuist naar Frontier gebouw in Delftechpark

9 oktober 2023

Softwareontwikkelaar Bryder verhuist naar Frontier gebouw in Delftechpark

Bryder, een Delftse softwareontwikkelaar, leverancier van Vastgoed Informatiesystemen en 3D ontwikkeling, zal per begin 2024 van de Kleveringweg verhuizen naar het meer Tech-georiënteerde Delftechpark.

In het Frontier gebouw (Delftechpark 39-57) heeft Bryder een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ongeveer 650 m² met bijbehorende parkeerplaatsen. Het Frontier gebouw is een ontwikkeling van Synchroon. Eigenaar M7 Real Estate is blij met de toegenomen diversiteit in het gebouw. Overige huurders zijn onder andere Enraf en Riscure. Het Delftechpark is een initiatief van de gemeente Delft en de Universiteit Delft en richt zich specifiek op kennisgeoriënteerde bedrijven.

Het 3D vastgoedplatform van Bryder is toonaangevend in Nederland en is het meest gebruikte informatiesysteem voor vastgoedprofessionals. Het geeft inzicht en overzicht in grotere portefeuilles en ondersteunt het werk van vastgoedbeheerders.

M7 Real Estate werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate.