IT-dienstverlener WIGO4IT kiest voor New Babylon

7 september 2023

WIGO4IT huurt in New Babylon

WIGO4IT heeft onlangs ruim 1.100 m² kantoorruimte gehuurd in het multi-functionele gebouw New Babylon aan het Anna van Buerenplein in Den Haag. WIGO4IT is nu nog gevestigd in het naastgelegen gebouw Stichthage. In verband met de op handen zijnde herontwikkeling van dit gebouw is WIGO4IT op zoek gegaan naar alternatieve huisvesting. New Babylon heeft, mede door haar uitstekende ligging naast het Centraal Station, de voorkeur gekregen na een uitgebreide marktconsultatie. Per begin 2024 zal WIGO4IT haar intrek nemen.

WIGO4IT is een IT-organisatie die is opgericht door de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en heeft als doel het automatiseren van het berekenen en betalen van bijstandsuitkeringen aan meer dan 100.000 uitkeringsgerechtigden uit voornoemde gemeenten en 32 randgemeenten. Bij de organisatie zijn 140 mensen werkzaam.

WIGO4IT is in het aanhuurproces geadviseerd door RentReview. Hannover Leasing Investment GmbH, de asset manager van New Babylon, werd geadviseerd door RBM Real Estate.