Renpart verkoopt kantoorgebouw in Delft aan SynVest

28 september 2023

Renpart verkoopt kantoorgebouw in Delft aan SynVest

Renpart Vastgoed XVI heeft een bijna volledig verhuurd kantoorgebouw aan het Brassersplein 2-14 in Delft verkocht aan het SynVest Dutch Real Estate Fund. Het kantoorgebouw is 6.930 vierkante meter groot en beschikt over 124 parkeerplaatsen.

De locatie van het kantoor naast de autosnelweg A13 is zeer gunstig, met een goede bereikbaarheid voor zowel de auto als het openbaar vervoer. Het gebouw is recent grotendeels gerenoveerd en heeft een mix van grote en kleinere huurders. Het SynVest Dutch Real Estate Fund bestaat uit een gevarieerde portefeuille van vastgoedobjecten verspreid over diverse locaties in heel Nederland.

Deze transactie toont aan dat kwalitatieve kantoren in middelgrote steden nog steeds een interessant beleggingsproduct zijn, zowel voor Nederlandse als internationale beleggers. De huurdersmarkt voor dergelijke kantoren is goed, mede dankzij huurders uit het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast is het voor partijen financieel niet haalbaar om met deze huurniveaus nieuw te bouwen. Een mooie strategische toevoeging voor Synvest.

De verkoper werd begeleid door RBM Real Estate.