Ontwikkelaar BPD verbindt zich opnieuw aan Whitepark in Delft

28 september 2023

Ontwikkelaar BPD verbindt zich opnieuw aan Delft

Nederlands grootste gebiedsontwikkelaar BPD heeft zich opnieuw gecommitteerd aan het gebouw waar zij al ruim 20 jaar is gehuisvest: Whitepark aan de Poortweg in Delft. Hier heeft BPD de huur voor ruim 2.500 m² verlengd voor opnieuw een langjarige periode. Dit opvallende witte kantoorgebouw is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en kent sindsdien een diversiteit aan gebruikers. BPD heeft hier haar regionale hoofdkantoor van waaruit de ontwikkelingen worden gemanaged en klanten worden ontvangen. Voor BPD was de keuze voor Whitepark een strategische: Whitepark is namelijk opvallend gelegen aan de A13 tussen Rotterdam en Den Haag en is daarmee eenvoudig bereikbaar. De herkenbaarheid voor haar klanten is eveneens een doorslaggevend argument. De eigenaren van Whitepark zijn trots dat BPD wederom voor haar gebouw heeft gekozen.

De eigenaren van Whitepark werden geadviseerd door RBM Real Estate.