UNO Automatiseringdiensten huurt in SQM Rijswijk

2 augustus 2023

UNO Automatiseringdiensten B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Time Equities voor de huur van circa 940 m² hoogwaardige kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in de SQM locatie aan de Einsteinlaan 2-30 in Rijswijk.

UNO was jaren gevestigd aan Park Hoornwijck in Rijswijk in een kleinschalig kantoorgebouw, verdeeld over drie verdiepingen. Omdat het gebouw al enige tijd niet meer past bij de professionele onderneming die UNO is en omdat UNO de doelstelling heeft de interne samenwerking te optimaliseren, is men op zoek gegaan naar alternatieve huisvesting.

Het kantoorgebouw omvat in totaal circa 12.000 m² kantoorruimte en beschikt over een energielabel A. Het gebouw is door de transactie met UNO nagenoeg volledig verhuurd. Kenmerkend voor het SQM-concept is het bieden van een inspirerende (werk)omgeving, meer dan alleen kantoren. In dat kader zijn de algemene ruimten voorzien van een moderne look & feel en zijn er voorzieningen om de kantoorgebruikers optimaal te faciliteren, zoals: een bemande receptie, lounge-area, gemeenschappelijke vergadervoorzieningen met communicatieapparatuur, lunchvoorziening, buitenterras en sportvoorzieningen met een wekelijkse bootcamp. Huurders binnen SQM Offices, kunnen tevens gebruik maken van de voorzieningen op alle andere SQM locaties.

UNO Automatiseringdiensten werd in het herhuisvestingsproces geadviseerd door RBM Real Estate.