SPPOH kiest voor HS Building en huurt 965 m² kantoorruimte

12 juni 2023

De Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH) en Stichting Regionaal Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Den Haag e.o. (SWV ZHW) hebben gezamenlijk een huurovereenkomst gesloten voor circa 965 m² v.v.o. in het HS Building aan het Johanna Westerdijkplein in Den Haag. Partijen hebben voor deze locatie gekozen vanwege de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, de voorzieningen in de omgeving en de faciliteiten in het gebouw. Bovendien zijn er andere onderwijsinstellingen in de directe omgeving gehuisvest. Andere huurders in het gebouw zijn onder andere De Haagse Scholen, ROC Mondriaan, Amazon, CIBT en het hoofdkantoor van Parnassia.

SPPOH is opgericht om de samenwerking in het kader van passend primair onderwijs te organiseren en te faciliteren in de regio Haaglanden. SWV ZHW is een van de grootste samenwerkingsverbanden voor voortgezet onderwijs in Nederland. Hierdoor krijgt elk kind het onderwijs dat past bij zijn of haar mogelijkheden en kwaliteiten.

HS Building is ruim 21.000 m² groot. Na deze transactie is er nog slechts 2.100 m² beschikbaar in diverse units.

De eigenaar van HS Building, Forma Netherlands XI B.V., werd geadviseerd door RBM Real Estate.