RBM adviseert Air Products bij aanhuur 2.550 m² kantoorruimte in CBD Den Haag

24 mei 2023

Air Products heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met verhuurder AEW voor de huur van circa 2.550 m² hoogwaardige kantoorruimte en 36 parkeerplaatsen in gebouw HeadQuarter aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 in Den Haag.

Air Products is een wereldwijde producent en leverancier van industriële, medische en specialiteitsgassen en bijbehorende technieken en diensten. Als wereldmarkleider voor waterstof en met meer dan 21,000 medewerkers en vestigingen in meer dan 50 landen neemt zij een leidende rol in de energietransitie. Air Products staat genoteerd op de beurs van New York (‘APD’) en in de lijst van Fortune 500 companies.

“Vanuit dit nieuwe kantoor in Den Haag zullen we verschillende engineering- en constructieprojecten in Nederland en in de rest van Europa uitwerken en opvolgen. Als Air Products zijn we een first-mover en betrokken in verschillende projecten zoals het bouwen van een nieuwe waterstoffabriek in Rotterdam. Deze projecten maken van de energietransitie een realiteit. Ik ben trots dat we dit nu ook met onze teams vanuit deze nieuwe locatie in Den Haag zullen doen,” aldus General Manager Joost Parmentier van het nieuwe Project Delivery Office. Air Products is erkend voor haar innovaties, open bedrijfscultuur en corporate responsibility evenals voor haar leidende rol op het gebied van veiligheid in de industrie.

Huurder Air Products werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate.