Kifid huurt 2.016 m² kantoorruimte in Monarch Tower

9 mei 2023

Stichting Klachteninstituut voor Financiële Dienstverlening, Kifid, tekende onlangs een langjarige huurovereenkomst voor gebouw Monarch Tower. Kifid heeft, naast de goede indeelbaarheid van de verdiepingen, gekozen voor Monarch Tower vanwege de goede bereikbaarheid vanaf de Utrechtsebaan en de ligging tegenover de Randstadrail, midden in het Haagse Beatrixkwartier, onderdeel van het Central Innovation District. Per Q3 2023 zal Kifid haar intrek nemen in het gebouw. Momenteel is zij nog gevestigd in gebouw Stichthage dat op termijn volledig gerenoveerd zal gaan worden.

Monarch Tower (2013) is een ontwerp van Meyer & Van Schooten Architecten en heeft een BREEAM Excellent label. Het gebouw heeft nog één verdieping van 1.009 m² beschikbaar voor verhuur. Overige huurders zijn onder meer DVDW Advocaten, Provast Projectontwikkeling, Neptune Energy en de Nederlandse Orde van Advocaten.

De verhuurder werd geadviseerd door RBM Real Estate