De Nederlandse Hartstichting verlengt huurovereenkomst voor gebouw ExtraVerde

24 april 2023

Aspen Real Estate Investments heeft de huurovereenkomst met De Nederlandse Hartstichting langjarig verlengd voor gebouw ‘ExtraVerde’ aan de Prinses Catharina Amaliastraat 10 in Den Haag. Het gebouw van circa 5.400 m² met ondergelegen parkeergarage is in 2012 gebouwd en kreeg destijds als eerste gebouw in Nederland het BREEAM-NL nieuwbouwcertificaat met de kwalificatie ‘Excellent’ toegekend.

Aspen werd in 2022 eigenaar van het volledig verhuurde gebouw. De uitstekende zichtbaarheid, kwaliteit en de locatie van het gebouw aan de A12 zijn wederom doorslaggevend gebleken om deze huurverlenging mogelijk te maken.

Aspen steunt wereldwijd goede doelen. Om de verdere samenwerking tussen partijen te verstevigen heeft Aspen ook besloten om zich meerjarig te verbinden als sponsor aan het kitesurf event “Hoek tot Helder”, een groot jaarlijks kitesurf event van De Nederlandse Hartstichting met een tocht tussen Hoek van Holland en Den Helder.

APF International adviseerde Aspen en De Nederlandse Hartstichting werd door RBM Real Estate geadviseerd.