SWOV huurt 1.150 m² in gebouw ‘Double U’

20 maart 2023

Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van 1.150 m² kantoorruimte in gebouw ‘Double U’ in Den Haag.

Momenteel is SWOV gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. SWOV heeft voor het Double U gebouw gekozen vanwege van de bereikbaarheid van de locatie, de voorzieningen in de omgeving en de uitstraling van het gebouw.

Verhuurder ‘Double U Building BV’, een belegging van KBC Bank, werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate, in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield. SWOV werd bij de totstandkoming van de transactie door AREA Occupier Solutions geadviseerd. Zij dragen tevens zorg voor het interieurontwerp en de realisatie hiervan.

Het Double U gebouw is ontwikkeld in 2008 en betreft een representatief en duurzaam multi-tenantcomplex. De entreezone is recent volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe look & feel, gastvrije receptie en Double U café met grab & go assortiment. Er is nog circa 3.809 m² kantoorruimte beschikbaar.