Hunt & Hackett huurt kantoorruimte in New Babylon

28 maart 2023

Cybersecuritybedrijf Hunt & Hackett verhuist per augustus 2023 van haar locatie in Scheveningen naar New Babylon. Hunt & Hackett biedt hoogwaardige oplossingen voor organisaties om zich weerbaar te maken tegen cyberbedreigingen. Het bedrijf is in 2020 opgericht door Jurjen Harskamp en Ronald Prins omdat onze Europese knowhow, technologie en intellectueel eigendom steeds vaker het doelwit wordt van spionage- en ransomware-campagnes. Ga voor meer informatie naar www.huntandhackett.com. In New Babylon huren zij langjarig circa 525 m² kantoorruimte.

New Babylon is uitermate gunstig gelegen direct naast Den Haag Centraal en betreft een icoon in het centrum van Den Haag. Daarnaast worden hier diverse voorzieningen aangeboden waaronder receptie, vergadercentrum, fitnessclub, supermarkt en een hotel. Hannover Leasing, de asset manager van New Babylon, werd geadviseerd door RBM Real Estate.