Innova Invest verhuurt 1.075 m² kantoorruimte

21 februari 2023

Marvesa Supply Chain Services B.V., een onderneming in Oliën & Vetten, heeft onlangs 1.075 m² gehuurd in het kantoorgebouw aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 5 in Den Haag. Marvesa heeft hiervoor gekozen vanwege de zichtbaarheid van de locatie, de kwaliteit van het gebouw en de goede bereikbaarheid. Marvesa ontwikkelt en levert producten die beter zijn voor het dier en die bijdragen aan efficiëntie en gezondheid. Marvesa ontwikkelt samen met Koole een distributieterminal in de Rotterdamse haven. Het hoofdkantoor vestigt zich in Den Haag.

In dit gebouw zal na de zomer tevens TotalEnergies haar Nederlandse hoofdkantoor vestigen. RBM Real Estate adviseerde de verhuurder, Innova Investments uit Amsterdam namens haar cliënt Lloyd Fonds.