DCMR verlengt huurovereenkomst in Schiedam

2 februari 2023

DCMR Milieudienst Rijnmond, die sinds 2010 gehuisvest is in het speciaal voor hen ontwikkelde duurzame gebouw aan de Parallelweg 1 in Schiedam, heeft haar huurovereenkomst met betrekking tot circa 13.000 m² kantoorruimte en 130 inpandige parkeerplaatsen recent langjarig verlengd. Belangrijke overwegingen om tot dit besluit te komen waren onder andere de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en het duurzame karakter van het gebouw dat beschikt over een energielabel A++ en een BREEAM Excellent certificaat.

Het ‘DCMR Gebouw’ staat midden in de Schieveste ontwikkeling. Hier zal het stationsgebied worden omgevormd tot een zeer hoogwaardige werk- en woonlocatie met uiteindelijk meer dan 3.000 woningen.

DCMR Milieudienst Rijnmond is de gezamenlijke omgevingsdienst van de provincies Zuid-Holland en dertien gemeenten in de regio Rijnmond. Voor de provincie Zeeland werkt DCMR aan de vergunningverlening, toezicht en handhaving op risicovolle bedrijven.

De verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate.