Quantumtechnologiebedrijf Qblox B.V. huurt 2.053 m² in Delft

11 januari 2023

Qblox, een snelgroeiend bedrijf dat hardware levert in de quantumtechnologie, heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor 2.053 m² en 31 parkeerplaatsen aan het Delftechpark 22-24 in Delft. De technologie van Qblox maakt het mogelijk Quantumcomputers aan te sturen.

Door de extreem schaalbare processoren van Qblox, kunnen klanten wereldwijd revolutionaire toepassingen bereiken. Het bedrijf is in 2018 gestart en maakt momenteel een exponentiële groei door. Delft staat wereldwijd bekend als koploper in de Quantumtechnologie.

Verhuurder is een particuliere belegger. Qblox tekende een langjarige huurovereenkomst. Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate, in collegiale samenwerking met Rob Swart Bedrijfshuisvesting.