Nederlandse Hartstichting verhuurt aan twee nieuwe onderhuurders: Het Oranje Kruis en Brincr B.V.

20 december 2022

Koninklijke stichting Het Oranje Kruis, de onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van eerste hulp, heeft 312 m² kantoorruimte gehuurd op de begane grond van kantoorgebouw ExtraVerde aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 10 in Den Haag. De organisatie verhuist vanuit een vrijstaande villa aan de Scheveningseweg 44 te Den Haag.

Ook VISMA-dochteronderneming Brincr B.V., een softwarebedrijf voor de groothandel, huurt 312 m² in gebouw ExtraVerde. Brincr is momenteel nog gevestigd in het buurpand aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 5.

De grootste huurder van ExtraVerde is de Nederlandse Hartstichting, voor wie het gebouw in 2010 door OVG Projectontwikkeling is ontwikkeld. Het Oranje Kruis en Brincr hebben een onderhuurovereenkomst gesloten met de Hartstichting. Kantoorgebouw ExtraVerde is een belegging van Aspen Real Estate Investments B.V..

RBM Real Estate trad in beide gevallen op namens de Hartstichting.