Universiteit Leiden en partners huren ruim 20.000 m² in centrum Den Haag

9 november 2022
Onlangs tekenden de Universiteit Leiden en haar samenwerkingspartners (Universiteit van Nederland, Open Universiteit, TU Delft en het LUMC) met eigenaar CBRE Investment Management Nederland de contracten voor de voormalige Hudson’s Bay locatie in Den Haag. Het gebouw wordt compleet getransformeerd om de ‘Campus Den Haag’ te huisvesten: een absolute aanwinst voor de stad! Hier komen in de toekomst dagelijks ruim 4.000 studenten studeren, sporten en ontspannen. Een enorme toevoeging voor de binnenstad van Den Haag.
 
RBM Real Estate is trots om de Universiteit Leiden te hebben geadviseerd bij de huuronderhandelingen en de totstandkoming van de huurovereenkomst in samenwerking met Res & Smit en FDJ Advocaten.