RBM Real Estate verhuurt 7.350 m² kantoorruimte aan TotalEnergies

12 oktober 2022
Multi-energy bedrijf TotalEnergies heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Innova Investments uit Amsterdam namens haar Duitse cliënte Lloyd Fonds voor de huur van circa 7.350 m² kantoorruimte en 156 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 5 in Den Haag. TotalEnergies was eerder gehuisvest op drie verschillende locaties in Den Haag. Als onderdeel van de ‘One Roof’ strategie worden de locaties nu samengevoegd op een nieuwe centrale locatie.

Het moderne kantoorgebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie in het Haagse deelgebied Ypenburg met een goede ligging te midden van diverse uitvalswegen. Het gebouw werd in 2012 ontwikkeld door OVG en bevat ruim 9.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 9 bouwlagen en biedt daarbij volop parkeermogelijkheden.”