RBM Real Estate opent haar nieuwe kantoor

22 september 2021
nieuwe kantoor RBM Real Estate vastgoedadviseur SQM Offices Voorburg

Per 1 oktober opent RBM Real Estate haar nieuwe kantoor in gebouw SQM Voorburg aan het Stationsplein 6 te Voorburg. 

Marcel Leeflang namens RBM: “Gelet op de centrale ligging binnen de regio Haaglanden en vanwege de uitstekende bereikbaarheid zijn wij erg verheugd dat het gelukt is om de laatste beschikbare kantoormeters aan het Stationsplein 6 aan te huren”. Door het vertrek van Huawei kwam verleden jaar een aanzienlijk metrage beschikbaar in het gebouw. Inmiddels is SQM Voorburg weer volledig verhuurd en heeft het intern een unieke make-over gekregen. 

Voor RBM Real Estate is het belangrijk dat zij eenvoudig te bereiken is voor haar relaties. Naast de bereikbaarheid is de aanwezigheid van voldoende voorzieningen belangrijk. Wij nodigen graag iedereen uit om langs te komen op ons nieuwe kantoor.